Sharing is caring!

LG brengt een nieuw lid in het spel, de LG G4 waarvan bekend is dat het in het eerste kwartaal van 2015 op 28 april zal worden aangekondigd. Iedereen deelde hun gedachten dat deze smartphone op hetzelfde niveau zal zijn als de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge die eerder dit jaar werden uitgebracht.

LG G4 is niet alleen de beste smartphone, maar zal ook de beste Android-telefoon zijn, samen met Galaxy S6 en S6 Edge die al de beste Android-smartphones zijn. Op de website van Telfort kun je alle abonnementen vergelijken.

LG Dacht Echt Een Goed Vlaggenschip Ontwikkeld Te Hebben

Om dit vlaggenschip te hebben, zeggen sommigen dat LG G4 moet werken aan het ontwerp, misschien het materiaal veranderen waarvan de meeste LG-apparaten zijn gemaakt. Hoewel het al een goede camera heeft, kan LG ook zijn camera een boost geven, en last but not least, zou LG misschien innovaties moeten brengen als het gaat om de gebruikersinterface. We twijfelen er niet aan dat LG erin zal slagen al deze stukken bij elkaar te brengen.

Het Ontwerp Van De LG Was Nog Redelijk Nieuw

Hoewel we de materialen die worden gebruikt bij het bouwen van de nieuwe LG G4 niet kennen, is de afbeelding hierboven een LG G4-smartphone in lederen editie (waarschijnlijk een van de edities die G4 zal hebben) met zeer dunne randen. Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy Note 4 kwamen ook in een lederen editie, samen met de Samsung Galaxy S4 Value Edition en Galaxy S4 Mini Duos Leather Edition. De volumeknoppen en de aan / uitknop bevinden zich aan de achterkant van het apparaat zoals de LG G3- en LG G2-functies.

Het Beeldscherm Van De LG Was Een Van De Beste

We waren onder de indruk van het QuadHD-beeldscherm van de LG G3 van 5.5 inch, 2.560 x 1.440 pixels, maar we moeten erachter komen dat de G4 dezelfde schermgrootte en resolutie heeft als G3, die zal worden verbeterd door een AIT-technologie. Geavanceerde In-Cell Touch-technologie verhoogt de helderheid van het scherm, het display heeft een hoger contrast en gebruikers van deze smartphone kunnen typen, zelfs als het regent, aangezien het aanraakscherm zal functioneren als er regen op valt.