Sharing is caring!

Als de resten van een geliefde zijn gecremeerd, vraag je je misschien af ​​wat je ermee moet doen. Een populaire keuze voor veel gezinnen is om de resten in een urn te bewaren en deze ergens bijzonders in hun huis te plaatsen. Voor sommige mensen voelen ze zich echter ongemakkelijk bij het hebben van de resten in hun huis. Als dit het geval is, zijn er veel andere opties beschikbaar om de resten elders te plaatsen. Een uitvaartverzekering vergelijken is dus een belangrijk onderwerp. Meer te weten komen.

Een Columbarium Perfect Als Je Niet Wilt Wil Begraven

Een columbarium is een perfecte plek om overblijfselen op te slaan als je ze niet wilt begraven of verspreiden. Een crematie-nis, gewoonlijk een columbarium genoemd, is een bovengrondse ruimte waar de urn wordt verzegeld en geplaatst. Een columbarium is een gebouw met een muur waar de urn wordt opgeslagen en beschermd. Ze zijn meestal te vinden in een mausoleum, een kapel of een speciale structuur op de begraafplaats. Een columbarium is meestal opgebouwd uit marmer of graniet met een glazen pui zodat familieleden kunnen bezoeken en hun respect kunnen betuigen. Als er geen glazen gevel is, is de ruimte gemarkeerd met een plaquette om mensen te laten weten van wie de resten lijken op een grafsteen die een graf markeert. Lees hier meer

Uitstrooien In Een Tuin Waar Het Leven Net Begint

Veel begraafplaatsen bieden tuinen voor as verspreiding waar gezinnen het as van hun geliefde in een prachtige tuin kunnen uitstrooien. Dit wordt vaak een verstrooiingstuin genoemd, dit is een gemeenschapsruimte waar je familie kan bezoeken wanneer je maar een band wilt hebben met je geliefde en enige tijd met hen door wilt brengen. Het spreiden van de as heeft ook positieve effecten op het milieu. Studies hebben aangetoond dat de overblijfselen de grond van de tuin helpen verbeteren, wat de groei van planten bevordert. Veel mensen geloven dat de planten in de tuin groei en nieuw leven vertegenwoordigen. Door de overblijfselen van hun geliefde een deel van deze groei te maken, leeft de geest van hun geliefde verder door de bloemen en planten in de tuin.